Netron ' a Kayıt OIduğum İçin Pişmanım ...

Ocak 2008 tarihinde Netron Bilişim Akademisinde Teknik İngilizce+SDS+MCPD eğitimi almak üzere anlaştım. Netronu tercih sebebim ders saatlerinin diğer kurumlara göre fazla olması ve eğitimin evime yakın olan Altunizade şubesinde olmasıydı.

Teknik İngilizce(kursun sadece son 3 günü teknik İngilizceydi) kursunu Altunizade şubesinde tamamladıktan sonra bu şubenin kapandığını ve SDS+MCPD eğitiminin Kadıköy şubesinde devam edeceğini öğrendik.( Yetkili bir ağızdan yapılan açıklama ile değil arkadaş arasındaki sohbetlerden)

SDS+MCPD eğitimi için Kadıköy şubesinde eğitime başladık ve eğitimimizin 5. haftasında 120 saat olan SDS eğitiminin isminin değiştirilerek 75 saate ve 300 saat olan MCPD eğitiminin 275 saate düşürüldüğünü öğrendik. (yine yetkili bir ağızdan yapılan açıklama yoktu) Bu konuyla ilgili sorunlarımıza ve sorularımıza cevap verecek herhangi bir yetkili kişiyle talepte bulunmamıza rağmen görüşemedik.

Sonuç olarak kurumsal bir şirket gibi görünen NETRON’un aslında amatörce yönetilen, kendi aldığı kararları öğrencilerin fikrini sormak bir yana öğrencilere bildirmeye bile gerek görmeyen ve dayatan bir kurum olduğunu yaşayarak tecrübe etmiş bulunuyoruz.

Tek tesellimiz eğitmenimizin çok iyi niyetli ve çok iyi öğretiyor olması...

Rumuz : fathhh

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Yerinde olmak istemezdim doğrusu ... Allah yardımcınız olsun .

Adsız dedi ki...

ya arkadaşlar biz millet olarak vurdukmu tam vuruyoruz...cok abartılı seyler yazıyorsunuz...biraz empati yapsanıza

Adsız dedi ki...

blog sahibi olarak objektifsen yayınlarsın...

ya arkadaşlar biz millet olarak vurdukmu tam vuruyoruz...cok abartılı seyler yazıyorsunuz...biraz empati yapsanıza