Netron Eğitim İçeriğini ve Süresini Kafasına Göre Değiştiriyor ...

Netron ' dan son bomba ... 150 Saat teknik ingilizce 120 saat SDS ve 300 saat PD eğitimi karşılığı netron ile sözleşme imzaladık ve hevesle eğitimi bekledik ... Uzun süren beklemelerden sonra eğitim başladı ve akabinde fiyasko ile sonuçlanan Teknik İngilizce eğitimimiz bitti . Bakmayın eğitimin adının teknik ingilizce olduğuna , 150 saat boyunca toplam 3 saat görebildik :-)

Neyse ingilizce eğitimdende geçtik , dedik gerçek eğitimimiz başlasın yazılım uzmanlığına ilk adımı atalım ... Derken kurs yeri değişti gene bizden habersiz , bi ton kavga gürültü sonrasında o konudada bir şekilde anlaştık ... Sonra hevesle başladığımımız eğitimimiz başladı . Allah ' tan hoca süper ve eğitim mükemmel gidiyordu ama netron bunuda bozmakta geç kalmadı ve "ulan napalımda biz bu öğrencilerin keyfini kaçıralım" diye düşünmüş olacak ki , kurs içeriğinin ve kurs programının değiştiğini söylediler ... Ya ortada sözleşme var ama Netron ' un umrunda değil ki, adamların derdi belli , biran önce kurs bitsinde öğrencileri gönderelim ... Zaten eğitim için verdikleri kitaplar fiyasko , ingilizce desen öyle sds desen evlere şenlik :-)

Söylediklerine göre eğitimin içeriği değişmemiş ama süresi kısalmış , öyle 3-5 saatte değil :-) 120 saat olan 75 ' e , 300 saat olanda 275 e ... Ya Eğitim süresinin kısalması sorun değilde adam yerine koyupta bizlere bildirmemeleri çok koydu gerçekten ... Netron ' a yakışmadı bu davranış biçimi ama bizler alıştık artık ... Allah ' tan eğitmenimiz süper de herşeye rağmen kursa şevkle gelip birşeyler öğrenebiliyoruz ... Ama yinede netron a yazıldığım güne bin pişmanım ...

Hiç yorum yok: